Kinderclub ’t Vinkhuys

Woensdagmiddag van 14.15 tot 15.45 uur.

Kosten: € 12 per kind per jaar, incl. drinken en koekje. Of voor 1 keer: € 1.

Voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Binnen ’t Vinkhuys worden al jarenlang diverse activiteiten voor kinderen georganiseerd. Naast de kinderclub op woensdagmiddag en de kindervakantieactiviteiten (KVA) tijdens de schoolvakanties breidt MFC ’t Vinkhuys het programma uit met: Kinderclub +. In samenwerking met Buurt zes organiseert ’t Vinkhuys daarmaast nog een aantal kinderactiviteiten zoals een rommelmarkt en kerstfeest.

Wil je op de hoogte worden gehouden van leuke activiteiten voor kinderen en ouders uit Vinkhuizen? Daarvoor is er de actuele activiteitenladder van WIJ Vinkhuizen Jeugdwerk.

Bij binnenkomst zijn de kinderen vrij om te tekenen of schrijven in hun eigen boekje. Als alle kinderen er zijn gaan we werken aan de hand van het programma aanbod.

Kom gewoon langs op de woensdagmiddag vanaf 14.15 uur.

Padma, Guldar, Nadia en Ettie.

Programma Kinderclub mei, juni, en juli.

Programma Kinderclub mei, juni, en juli.

Woensdag 23 mei

We gaan vanmiddag lekker naar de kinderboerderij en de beweegtuin.

Woensdag 30 mei

Woensdag 30 mei

We gaan een zeepketting maken. Dat ruikt heerlijk en kan je bijvoorbeeld op de wc hangen.

Woensdag 6 juni

We gaan iets maken voor vaderdag.

Woensdag 13 juni

Het is vandaag de landelijke buitenspeeldag. Bij de Vensterschool kan je op straat allemaal leuke spelletjes doen. Thema is dit jaar: Fantasiewereld. 

Woensdag 20 juni

Vandaag gaan we .…..SLIJM MAKEN!!!

Woensdag 27 juni

We rekenen op heerlijk warm weer, dus we gaan bij de fonteintjes spelen. Vergeet niet je BADKLEDING mee te nemen!!

Woensdag 4 juli

Woensdag 4 juli

De juffen moeten nog wel even uitzoeken hoe het allemaal werkt, maar als het lukt gaan we vanmiddag film kijken, daar hoort natuurlijk popcorn bij.

Woensdag 11 juli

Woensdag 11 juli

Zorg dat je trek hebt. Je mag je eigen pizza maken en opeten natuurlijk.

Woensdag 18 juli

Spelletjesmiddag. Je mag je telefoon of laptop meenemen. En we gaan super lekkere milkshakes maken.

Van 21 juli t/m 2 september is het zomervakantie. Er is dan geen kinderclub. Er zijn wel activiteiten bij de diverse organisaties. De kinderen krijgen hier een flyer van mee naar huis. De eerste kinderclub na de vakantie is woensdag 5 september. We gaan dan lekker pannenkoeken eten. Wij wensen jullie een hele fijne vakantie toe!

Padma, Guldar, Nadia en Ettie.

KVA – KinderVakantie-Activiteiten comité Vinkhuizen

In de basisschoolvakanties worden diverse activiteiten georganiseerd door het KVA comité Vinkhuizen bestaande uit: Buurtcentrum de Wende, MFC ‘t Vinkhuys, Speeltuin Vinkhuizen Zuid, de Vensterschool, Bslim, Stichting Sencerité, SKSG Kinderwerk/NSA/BSO. Het exacte programma wordt aangekondigd in “Op ‘t Vinkentouw” op www.vinkhuizen.nl, op deze website van ‘t Vinkhuys en op folders die in alle scholen en wijkaccommodaties verspreid worden.

Diamantlaan 94, 9743 BJ Groningen
www.vinkhuys.nl
email: info@vinkhuys.nl
tel. 050-5770770

Hoe kom je aan een Stadjerspas?

Hoe kom je aan een Stadjerspas?

Stadjerspas voor minima en hun kinderen

Inwoners van de gemeente Groningen (‘Stadjers’) met een inkomen tot maximaal 120% van de bijstandsnorm, krijgen met Stadjerspas.nl korting op diverse activiteiten en producten. Bijvoorbeeld bij lidmaatschap van een sport- of hobbyvereniging, museumbezoek, lidmaatschap van de bibliotheek en nog veel meer. Ook kun je gratis meedoen aan activiteiten in de vakanties van het jeugdteam, waar je anders voor moet betalen. Hiervoor krijgt je een pas (sleutelhanger). Een abonnement op de stadjerspas is gratis. Meer informatie: https://stadjerspas.nl

Wanneer u niet handig bent met computers

U kunt hulp krijgen bij een WIJ team bij u in de buurt. In Vinkhuizen zit het WIJ team aan de Boraxstraat 2 (ingang achterzijde MFC ’t Vinkhuys): maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 tot 17.00. U wordt dan geholpen met het gebruik van Stadjerspas.nl