kinderclub oktober

Kinderclub ’t Vinkhuys

Woensdagmiddag van 14.15 tot 15.45 uur.

Kosten: € 12 per kind per jaar, incl. drinken en koekje. Of voor 1 keer: € 1.

Voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Binnen ’t Vinkhuys worden al jarenlang diverse activiteiten voor kinderen georganiseerd. Naast de kinderclub op woensdagmiddag en de kindervakantieactiviteiten (KVA) tijdens de schoolvakanties breidt MFC ’t Vinkhuys het programma uit met: Kinderclub +. In samenwerking met Buurt zes organiseert ’t Vinkhuys daarmaast nog een aantal kinderactiviteiten zoals een rommelmarkt en kerstfeest.

Wil je op de hoogte worden gehouden van leuke activiteiten voor kinderen en ouders uit Vinkhuizen? Daarvoor is er de actuele activiteitenladder van WIJ Vinkhuizen Jeugdwerk, die kun je hier bekijken (sep-dec 2017)!

Bij binnenkomst zijn de kinderen vrij om te tekenen of schrijven in hun eigen boekje. Als alle kinderen er zijn gaan we werken aan de hand van het programma aanbod.

Kom gewoon langs op de woensdagmiddag vanaf 14.15 uur.

• Padma
• Guldar
• Nadia
• Ettie

Programma Kinderclub september en oktober 2017

Programma Kinderclub september en oktober 2017

Woensdag 6 september

De eerste kinderclub na de zomervakantie. We gaan pannenkoeken eten. Lekker smullen!!! Als het mooi weer is mogen jullie buitenspelen.

Woensdag 13 september

Woensdag 13 september

Vandaag gaan we weer eens een kijkje nemen bij de kinderboerderij. Op de terug weg stoppen we nog even om te spelen in de beweegtuin.

Woensdag 20 september

Woensdag 20 september

We gaan vandaag zelf luchtverfrissers maken. Voor in de auto bijvoorbeeld of op de wc.

Woensdag 27 september

Textiel stiften zijn super leuk. Maak je eigen unieke ontwerp!

Woensdag 4 oktober

Er is vandaag geen kinderclub, maar een groot KINDERBOEKENFEEST. Het thema is GRUWELIJK ENG. Het is van 14.15 uur tot 16.15 uur in de Vensterschool.

Woensdag 11 oktober

Woensdag 11 oktober

Macrame is een soort knoop techniek en daar kun je hele leuke gelukspoppetjes mee maken. Je kan het ook gebruiken voor armbandjes. De kleintjes mogen een mooie pasta ketting rijgen.

Woensdag 18 oktober

Spelletjesmiddag met hapjes en drankjes.  😊

Woensdag 25 oktober

Woensdag 25 oktober

Het is herfstvakantie. Er is dan geen kinderclub. Er zijn wel activiteiten bij de diverse organisaties. De kinderen krijgen hier flyers van mee naar huis.

 

KVA – KinderVakantie-Activiteiten comité Vinkhuizen

In de basisschoolvakanties worden diverse activiteiten georganiseerd door het KVA comité Vinkhuizen bestaande uit: Buurtcentrum de Wende, MFC ‘t Vinkhuys, Speeltuin Vinkhuizen Zuid, de Vensterschool, Bslim, Stichting Sencerité, SKSG Kinderwerk/NSA/BSO. Het exacte programma wordt aangekondigd in “Op ‘t Vinkentouw” op www.vinkhuizen.nl, op deze website van ‘t Vinkhuys en op folders die in alle scholen en wijkaccommodaties verspreid worden.

zomerdrives

Diamantlaan 94, 9743 BJ Groningen
www.vinkhuys.nl
email: info@vinkhuys.nl
tel. 050-5770770

Hoe kom je aan een Stadjerspas?

Hoe kom je aan een Stadjerspas?

Stadjerspas voor minima en hun kinderen

Inwoners van de gemeente Groningen (‘Stadjers’) met een inkomen tot maximaal 120% van de bijstandsnorm, krijgen met Stadjerspas.nl korting op diverse activiteiten en producten. Bijvoorbeeld bij lidmaatschap van een sport- of hobbyvereniging, museumbezoek, lidmaatschap van de bibliotheek en nog veel meer. Ook kun je gratis meedoen aan activiteiten in de vakanties van het jeugdteam, waar je anders voor moet betalen. Hiervoor krijgt je een pas (sleutelhanger). Een abonnement op de stadjerspas is gratis. Meer informatie: https://stadjerspas.nl

Wanneer je niet handig bent met computers

Je kunt hulp krijgen bij een STIP bij jouw in de buurt. In Vinkhuizen zit het STIP in de Vensterschool Siersteenlaan 480: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur zijn ze open. Daar kunnen ze een e-mailadres voor u maken en helpen met het gebruik van Stadjerspas.nl.