kinderclub oktober

Kinderclub ’t Vinkhuys

Woensdagmiddag van 14.15 tot 15.45 uur.

Kosten: € 12 per kind per jaar, incl. drinken en koekje. Of voor 1 keer: € 1.

Voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Binnen ’t Vinkhuys worden al jarenlang diverse activiteiten voor kinderen georganiseerd. Naast de kinderclub op woensdagmiddag en de kindervakantieactiviteiten (KVA) tijdens de schoolvakanties breidt MFC ’t Vinkhuys het programma uit met: Kinderclub +. In samenwerking met Buurt zes organiseert ’t Vinkhuys daarmaast nog een aantal kinderactiviteiten zoals een rommelmarkt en kerstfeest.

Wil je op de hoogte worden gehouden van leuke activiteiten voor kinderen en ouders uit Vinkhuizen? Daarvoor is er de actuele activiteitenladder van WIJ Vinkhuizen Jeugdwerk, die kun je hier bekijken (sep-dec 2017)!

Bij binnenkomst zijn de kinderen vrij om te tekenen of schrijven in hun eigen boekje. Als alle kinderen er zijn gaan we werken aan de hand van het programma aanbod.

Kom gewoon langs op de woensdagmiddag vanaf 14.15 uur.

• Padma
• Guldar
• Nadia
• Ettie

Programma Kinderclub november en december 2017

Programma Kinderclub november en december 2017

Woensdag 1 november

Het is weer volop herfst. We gaan verven met herfstbladeren.

Woensdag 8 november

Woensdag 8 november

Sint Maarten, Sint Maarten de koeien hebben staarten…Je mag bijna weer met je lampion langs de deuren! Kom je op club ook een lampionnetje maken?

Woensdag 15 november

Woensdag 15 november

Om dat jullie het zooooo graag willen gaan we weer slijm maken.

Woensdag 22 november

Woensdag 22 november

Vandaag gaan we pepernoten bakken. Lekker!

Woensdag 29 november

We gaan Sinterklaas vieren, met (warme) chocolade melk. En je mag een taaipop versieren.

Woensdag 6 december

We hebben weer een spelletjesmiddag. Je mag je telefoon of tablet meenemen. Dus vergeet ‘m niet!

Woensdag 13 december

Met kerst versieren we de boel. Daarom gaan jullie een mooi kerststukje maken. Zo komt de woonkamer of je slaapkamer helemaal in kerstsfeer.

Woensdag 20 december

Vandaag is de laatste club voor de kerstvakantie. Tijd voor het jaarlijkse kerstdiner. Je krijgt dus eten en drinken vanmiddag. Dat wordt smullen!

Woensdag 27 december

Het is kerstvakantie. Geen club vandaag. Fijne kerst!

Van 23 december t/m 7 januari is het kerstvakantie

Er is dan geen kinderclub. Er zijn wel activiteiten bij de diverse organisaties. De kinderen krijgen hier een flyer van mee naar huis.

De eerste kinderclub van het nieuwe jaar is op 10 januari 2018. We gaan dan traditiegetrouw pannenkoeken eten. Dat wordt weer lekker smikkelen!

We wensen jullie fijne feestdagen en natuurlijk een top nieuwjaar!

KVA – KinderVakantie-Activiteiten comité Vinkhuizen

In de basisschoolvakanties worden diverse activiteiten georganiseerd door het KVA comité Vinkhuizen bestaande uit: Buurtcentrum de Wende, MFC ‘t Vinkhuys, Speeltuin Vinkhuizen Zuid, de Vensterschool, Bslim, Stichting Sencerité, SKSG Kinderwerk/NSA/BSO. Het exacte programma wordt aangekondigd in “Op ‘t Vinkentouw” op www.vinkhuizen.nl, op deze website van ‘t Vinkhuys en op folders die in alle scholen en wijkaccommodaties verspreid worden.

Diamantlaan 94, 9743 BJ Groningen
www.vinkhuys.nl
email: info@vinkhuys.nl
tel. 050-5770770

Hoe kom je aan een Stadjerspas?

Hoe kom je aan een Stadjerspas?

Stadjerspas voor minima en hun kinderen

Inwoners van de gemeente Groningen (‘Stadjers’) met een inkomen tot maximaal 120% van de bijstandsnorm, krijgen met Stadjerspas.nl korting op diverse activiteiten en producten. Bijvoorbeeld bij lidmaatschap van een sport- of hobbyvereniging, museumbezoek, lidmaatschap van de bibliotheek en nog veel meer. Ook kun je gratis meedoen aan activiteiten in de vakanties van het jeugdteam, waar je anders voor moet betalen. Hiervoor krijgt je een pas (sleutelhanger). Een abonnement op de stadjerspas is gratis. Meer informatie: https://stadjerspas.nl

Wanneer je niet handig bent met computers

Je kunt hulp krijgen bij een STIP bij jouw in de buurt. In Vinkhuizen zit het STIP in de Vensterschool Siersteenlaan 480: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur zijn ze open. Daar kunnen ze een e-mailadres voor u maken en helpen met het gebruik van Stadjerspas.nl.