Kinderclub ’t Vinkhuys

Woensdagmiddag van 14.15 tot 15.45 uur.

Kosten: € 12 per kind per jaar, incl. drinken en koekje. Of voor 1 keer: € 1.

Voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Binnen ’t Vinkhuys worden al jarenlang diverse activiteiten voor kinderen georganiseerd. Naast de kinderclub op woensdagmiddag zijn er de kindervakantieactiviteiten (KVA) tijdens de schoolvakanties.

Wil je op de hoogte worden gehouden van leuke activiteiten voor kinderen en ouders uit Vinkhuizen? Daarvoor is er de actuele flyer van WIJ Vinkhuizen Jeugdwerk.

Bij binnenkomst zijn de kinderen vrij om te tekenen of schrijven in hun eigen boekje. Als alle kinderen er zijn gaan we werken aan de hand van het programma aanbod.

Kom gewoon langs op de woensdagmiddag vanaf 14.15 uur.

Padma, Guldar, Nadia en Ettie.

Programma Kinderclub september en oktober 2018

Programma Kinderclub september en oktober 2018

Woensdag 19 september

Woensdag 19 september

Het is weer voorbij met die mooie zomer, maar de herfst is ook leuk hoor!

We gaan met kastanjes aan de slag. Je kan er bijvoorbeeld spinnenwebben mee maken.

Woensdag 26 september

Omdat het zo leuk om te doen en zo heerlijk om te smullen is, mogen jullie vandaag pizza’s maken. Jammie!

Woensdag 3 oktober

Woensdag 3 oktober

Er is vandaag geen kinderclub, maar een groot KINDERBOEKENFEEST. Het thema is VRIENDSCHAP. Het is van 14.15 uur tot 16.15 uur in de Vensterschool.

Woensdag 10 oktober

Woensdag 10 oktober

We gaan vandaag naar buiten. Als we dennenappels kunnen vinden in het Roege bos, kunnen we daar de volgende keer me knutselen.

Woensdag 17 oktober

We gaan schminken, tattoos op plakken en voor meiden: elkaar lekker optutten met make-up, lippenstift en nagellak. Je mag vandaag je telefoon op tablet meenemen, je kan natuurlijk ook een leuk spel uit de kast van de kinderclub doen!

Woensdag 24 oktober

Woensdag 24 oktober

Het is herfstvakantie. Er is dan geen kinderclub. Er zijn wel activiteiten bij diverse organisaties. De kinderen krijgen hier flyers van mee naar huis. 

Woensdag 31 oktober

Woensdag 31 oktober

Het is vandaag Halloween. We gaan een pompoen uithollen en er een griezelig of grappig gezicht uitsnijden. 

KVA – KinderVakantie-Activiteiten comité Vinkhuizen

In de basisschoolvakanties worden diverse activiteiten georganiseerd door het KVA comité Vinkhuizen bestaande uit: Buurtcentrum de Wende, MFC ‘t Vinkhuys, Speeltuin Vinkhuizen Zuid, de Vensterschool, Bslim, Stichting Sencerité, SKSG Kinderwerk/NSA/BSO. Het exacte programma wordt aangekondigd in “Op ‘t Vinkentouw” op www.vinkhuizen.nl, op deze website van ‘t Vinkhuys en op folders die in alle scholen en wijkaccommodaties verspreid worden.

Diamantlaan 94, 9743 BJ Groningen
www.vinkhuys.nl
email: info@vinkhuys.nl
tel. 050-5770770

Hoe kom je aan een Stadjerspas?

Hoe kom je aan een Stadjerspas?

Stadjerspas voor minima en hun kinderen

Inwoners van de gemeente Groningen (‘Stadjers’) met een inkomen tot maximaal 120% van de bijstandsnorm, krijgen met Stadjerspas.nl korting op diverse activiteiten en producten. Bijvoorbeeld bij lidmaatschap van een sport- of hobbyvereniging, museumbezoek, lidmaatschap van de bibliotheek en nog veel meer. Ook kun je gratis meedoen aan activiteiten in de vakanties van het jeugdteam, waar je anders voor moet betalen. Hiervoor krijgt je een pas (sleutelhanger). Een abonnement op de stadjerspas is gratis. Meer informatie: https://stadjerspas.nl

Wanneer u niet handig bent met computers

U kunt hulp krijgen bij een WIJ team bij u in de buurt. In Vinkhuizen zit het WIJ team aan de Boraxstraat 2 (ingang achterzijde MFC ’t Vinkhuys): maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 tot 17.00. U wordt dan geholpen met het gebruik van Stadjerspas.nl