Over Ons

Sinds begin jaren 70 fungeert deze authentieke monumentale boerderij, gebouwd omstreeks 1711, als MFC: een Multifunctioneel Centrum. Midden in de goed bereikbare wijk Vinkhuizen, waar parkeren nog gratis is. In ons centrum vinden tal van activiteiten plaats: we hebben een eigen uitgebreid cursusaanbod en verschillende (maatschappelijke) organisaties, clubs en verenigingen uit Groningen en omgeving hebben hier onderdak gevonden.

Uniek

Een uniek gebouw, die de nostalgie combineert met het comfort van nu. Er hangt een warme en ontspannen sfeer, volgens de feedback van onze gasten.

Activiteitenaanbod

Wij bieden een uitgebreid activiteitenprogramma op het gebied van creativiteit, sport, educatie en ontmoeting. Deelname aan activiteiten is betaalbaar en u kunt zich aanmelden via de webshop.

Zalenverhuur

MFC ‘t Vinkhuys is een uitstekende locatie voor het geven van trainingen, opleidingen, het houden van vergaderingen of een personeelsfeest. Maar ook voor uw verjaardag, jubileum, of andere festiviteit kunt u bij ons terecht.

VinkHuisWerk

Het huiswerkinstituut VinkHuisWerk maakt onderdeel uit van ’t Vinkhuys en biedt op de eigen locatie en op diverse scholen in de stad huiswerkbegeleiding aan. Voor meer informatie kunt u kijken op www.vinkhuiswerk.nl