Over Ons

Sinds begin jaren 70 fungeert deze authentieke monumentale boerderij, gebouwd omstreeks 1711, als MFC: een Multifunctioneel Centrum. Midden in de goed bereikbare wijk Vinkhuizen, waar parkeren nog gratis is. In ons centrum vinden tal van activiteiten plaats: we hebben een eigen uitgebreid cursusaanbod en verschillende (maatschappelijke) organisaties, clubs en verenigingen uit Groningen en omgeving hebben hier onderdak gevonden.

Uniek

Een uniek gebouw, die de nostalgie combineert met het comfort van nu. Er hangt een warme en ontspannen sfeer, volgens de feedback van onze gasten.

Cursusaanbod

Wij bieden een uitgebreid cursusprogramma aan met talen als Russisch en Spaans, maar ook Dru Yoga, Schilderen en Bridge. Al deze cursussen zijn laagdrempelig te bezoeken omdat we bewust het cursusgeld laag houden.

Zalenverhuur

MFC ‘t Vinkhuys is daarnaast een uitstekende locatie voor het geven van trainingen, opleidingen, het houden van vergaderingen of een personeelsfeest. Maar ook voor uw verjaardag, jubileum, bruiloft of andere (privé) festiviteit kunt u bij ons terecht.

VinkHuisWerk

Stichting ’t Vinkhuys biedt huiswerkbegeleiding in het huiswerkinstituut VinkHuisWerk.

Informatie

Neem eens een kijkje op deze interactieve website, met informatie over het uitgebreide cursusaanbod, het laatste nieuws maar ook alle informatie over zalenverhuur, privé en zakelijk.