Nieuw bij MFC ’t Vinkhuys!

Cursus Kunstgeschiedenis 

Heb je altijd al meer willen weten over kunst door de eeuwen heen? Op 7 maart start in MFC ‘t Vinkhuys een nieuwe cursus, namelijk de cursus kunstgeschiedenis. De cursusleider is de ervaren schilder en docent Kasper Wubbels. Samen met Kasper kijken de cursisten hoe kunst is veranderd in de loop van de jaren.

Blok 1 bestaat uit 10 lessen en start 7 maart en loopt tot en met 16 mei. In dit eerste blok wordt kunst bekeken van de klassieken oudheid tot aan de moderne kunst (impressionisme). Op de website www.kasper.nl kun je bij het onderdeel ‘Kunstgeschiedenis’ de eerste lesbrief vinden. Je krijgt hierdoor een goed beeld van de lesinhoud!

Na de zomervakantie volgt een tweede cursus, blok 2, waar vanaf het impressionisme tot de kunst van vandaag aan bod komt. Tijdens de cursus wordt er gewerkt met een syllabus, ook zal er af en toe huiswerk worden meegegeven. De blokken kunnen ook los van elkaar gevolgd worden.

De cursus bestaat uit 10 lessen, vanaf 7 maart van 19.30-21.30 uur.
De kosten voor de cursus (10 lessen) bedragen: €37,50. Ben je geïnteresseerd? Meld je aan via balie@vinkhuys.nl of kom langs in ’t Vinkhuys! Voor meer informatie over Kasper en de inhoud van
de cursus kun je kijken op www.kasper.nl

Cursus Kunstgeschiedenis - Blok 1 - 2023