Kom gezellig een kijkje nemen op onze quilttentoonstelling in ’t Vinkhuys!

We mogen eindelijk onze eigen gemaakte quiltkunstwerken weer tentoonstellen. We hebben afgelopen perioden met veel plezier gewerkt aan onze quilten, maar door corona hebben we helaas de afgelopen twee jaar geen mogelijkheid gehad om deze aan u te tonen. Maar gelukkig kan het dit jaar doorgaan en wel op zaterdag 5 november van 10:00 tot 17:00!

Tijdens deze tentoonstelling kunt u de quilten, die gemaakt zijn door onze deelnemers, bewonderen. Naast deze werken hebben we dit jaar ook een gastquiltster, genaamd Rita Dijkstra. Zij zal een mooie selectie van haar eigen werken tonen. Tijdens de tentoonstelling is er een verkoop van zelfgemaakte hebbedingen en tweedehands boeken en tijdschriften. Ook kunnen er lootjes gekocht worden, waar mooie prijzen aan verbonden zijn. De hoofdprijs van de loting is de groepsquilt, hier hebben we afgelopen drie jaar met onze quiltgroep aan gewerkt.

De opbrengst van de loting gaat naar het goede doel. Dit jaar is dat Voedselbank Groningen. Mocht u nog Douwe Egberts punten in de kast hebben liggen, neem deze dan mee! U kunt de punten inleveren bij de voedselbank, zij mogen deze punten inleveren voor pakken koffie.

Verder is op deze dag de quiltwinkel Anneliefs uit Nieuw-Buinen aanwezig. Zij biedt quiltstoffen en -benodigdheden aan, tijdens de tentoonstelling bent u in de gelegenheid om materiaal te kopen.

Genoeg te zien en genoeg te beleven op deze quilttentoonstelling! We zien u graag op zaterdag 5 november van 10.00 tot 17.00 uur!

Kosten: entree 4 euro

Locatie: ’t Vinkhuys – Diamantlaan 94