Het gaat goed met VinkHuisWerk! De derde week van september zijn we dit schooljaar weer gestart met het aanbieden van de huiswerkbegeleiding en bijlessen. Ontzettend fijn om te zien dat de leerlingen die voor de vakantie hulp van ons kregen ook dit schooljaar weer graag naar ons toe komen voor de ondersteuning! Het was meteen volle bak in het Vinkhuys, het Werkmancollege en op het CSG Selion.

4 December gaat de groep op het Leon van Gelder weer van start op dinsdag en donderdag. Omdat de aanmeldingen van het voortgezet onderwijs blijven binnenstromen en hebben we drie nieuwe begeleiders kunnen aannemen naast de 19 begeleiders die al bij ons werkten. Welkom bij het team René (biologie), Ivo (scheikunde) en Aniek (Nederlands)!

Mirjam geeft nog steeds met veel plezier ondersteuning aan de basisschoolleerlingen, maar ook Lisa (PABO) geeft nu bijles aan 6 leerlingen. Naast de bijlessen die worden gegeven in het Vinkhuys geven we nu ook bijles op dinsdag- en woensdagmiddag op OBS de Sterrensteen.

De eerste rapporten zijn inmiddels uitgedeeld en we zijn blij met de mooie resultaten die onze leerlingen hebben geboekt! Wil je graag leerondersteuning of bijles? Er is nog steeds plek voor nieuwe leerlingen!