Woensdagavond 20 april om 19:30.

Dit café is bedoeld voor alle vrijwilligers, organisaties die met vrijwilligers werken, cultuurgeïnteresseerden en amateurkunstenaars of professionals uit Vinkhuizen.

Het wordt een gezellig en inspirerend avondcafé waarin vrijwilligers en liefhebbers van kunst en cultuur (dans, literatuur, muziek, theater etc.) uit de wijk elkaar ontmoeten, uitdagen en inspireren.

De avond wordt gestart met ‘Wie van de vier’. Een variant van het bekende quizspel ‘Wie van de drie’ waarin vier kandidaten zich uitgeven voor één en dezelfde persoon. Het panel, in dit geval de bezoekers, moet door vragen te stellen raden welke persoon daadwerkelijk het beroep of de hobby uitoefent. Na het raden, zullen alle vier in ongeveer 5 minuten onthullen wie ze daadwerkelijk zijn en wat ze doen. Quizmaster is entertainer Gabriëlle Glasbeek (bekend van de cabaretformatie Vrouw Holland).

De avond wordt georganiseerd door VRIJDAG in de Buurt Vinkhuizen en Ontwikkellink van Link050. Beide organisaties zien het café als een plek om elkaar te ontmoeten en met elkaar in gesprek te gaan over waar behoeftes en wensen liggen in de wijk en hoe we elkaar hierbij kunnen versterken. Je kunt tijdens de avond op zoek gaan naar jouw mooie vrijwilligers job en/of praten over zaken waar je als vrijwilliger mee te maken hebt. Ook kun je jouw ideeën met betrekking tot cultuur (dans, muziek, theater, literatuur) aangeven. We bieden ook een podium voor je als jij jouw schildersclub, zang- of dansgroep uit Vinkhuizen onder de aandacht wil brengen. Je krijgt dan ongeveer 5 minuten tijd. Er is ruimte voor ongeveer 4-6 sprekers. Dus meld je van te voren aan bij Theo de Groot.

Daarnaast is er nog ruimte om serieus of maf op de foto te gaan. En zal er een optreden zijn van een culture instelling uit Vinkhuizen. Kom je ook?

Er is beperkt ruimte. Je kunt je opgeven als je vanuit cultuur wilt deelnemen door een mail te sturen naar theo.degroot@bijvrijdag.nl Vanuit je rol als vrijwilliger, kun je je opgeven bij Link050 via Ontwikkellink Let op: Vol is vol.

image1