De zomervakantie zit er weer op en dat betekent dat onze cursussen en activiteiten weer van start gaan. Komende zaterdag is onze Open Dag: een mooie gelegenheid om kennis te maken met onze eigen activiteiten en cursussen en die van onze vaste gebruikers.

We hebben dit jaar weer een heleboel leuke activiteiten voor jong en oud. Zo kun je deelnemen aan verschillende creatieve activiteiten zoals aquarelleren, schilderen, bandenweven, kaarten maken, origami en quilten. Een nieuwe taal leren of beter onder de knie krijgen? Wij hebben cursussen Engels, Spaans en Frans. Op het gebied van sport en ontspanning kun je bij ons terecht voor verschillende yogacursussen, tai chi tao, gymmix en bridge. Voor kinderen is er iedere woensdagmiddag een leuke kinderclub en later dit jaar volgt er een schildercursus voor kinderen.

Je kunt je vanaf nu aanmelden voor een cursus of activiteit op het gebied van creativiteit, talen en sport & ontspanning. Wees er snel bij, want vol is vol! Je meldt je aan via onze webshop. Hier vind je ook alle informatie over lestijden, startdata en kosten.