Woensdagavond 5 oktober vindt een wijkgesprek over veiligheid plaats in ‘t Vinkhuys in Vinkhuizen. Je bent van harte welkom bij dit wijkgesprek. Burgemeester Peter den Oudsten wil graag met jullie (bewoners, ondernemers en andere betrokkenen in de wijk) praten over veiligheid in Vinkhuizen. Hij komt die avond samen met Monique Pennings (districtschef van de politie-eenheid Noord-Nederland, district Groningen) en officier van Justitie Gerard Veenstra, namens het Openbaar Ministerie.

 

Wijkgesprek                  

De burgemeester is de voorzitter van dit wijkgesprek over wat er goed gaat in de wijk, wat beter kan en wat er in Vinkhuizen ontbreekt. Het wijkgesprek is een nieuwe manier van samenwerken. De organisatie is in handen van teams en instellingen uit Vinkhuizen waaronder De Roege Boys, scholen, buurtpreventieteam, wijkorganisaties, samen met politie, Openbaar Ministerie en de gemeente Groningen.

 

Bent u er ook bij?

Je bent van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij het wijkgesprek over veiligheid! In het wijkgesprek maken we samen afspraken over hoe we de veiligheid in onze wijk kunnen verbeteren. En we praten over hoe we de goede voorbeelden kunnen uitbreiden. In een volgend wijkgesprek bespreken we de resultaten en maken we nieuwe afspraken.

Graag zien we je op 5 oktober in ‘t Vinkhuys aan de Diamantlaan 94. Inloop is vanaf 19:00 uur met koffie, thee en cake. De bijeenkomst begint om 19:30 en duurt tot ongeveer 21:00 uur. Daarna praten we met elkaar na over de avond.

 

Den Oudsten over veiligheid

Burgemeester Den Oudsten is de voorzitter van dit wijkgesprek.