Op dinsdag 5 september, van 19.00 tot 22.00 uur is er gelegenheid een kennismakingsworkshop te volgen bij de erkende beroepsopleiding VoetreflexPlus van Total Health, die hier op maandag 2 oktober van start gaat. De avond wordt gehouden in ’t Vinkhuys in Groningen, Diamantlaan 94.

De beroepsopleiding combineert zowel de Chinese als de Westerse manier van masseren. Voetreflexologie komt oorspronkelijk uit China. Tijdens de opleiding wordt daarom veel aandacht besteed aan de Chinese visie. De opleiding heeft als doel enthousiaste professionele therapeuten op te leiden die werken en leven vanuit hun bezieling, hun innerlijke drive. Een lesjaar bestaat uit 15 lesdagen en na de eerste lesdag is het al mogelijk een ontspannende massage te geven.

De opleiding is bedoeld voor mensen die geïnteresseerd zijn in gezondheid en masseren, voor degenen die een carrièreswitch willen maken, voor degenen die een aanvulling op hun bestaande werk zoeken en ook voor degenen die hun eigen gezondheid willen verbeteren.

De opleiding is bedoeld voor jong en oud.

Na de opleiding bestaat de mogelijkheid om zich aan te sluiten bij een beroepsvereniging, wat betekent dat de therapeut over de behandelingen geen btw hoeft te betalen en dat de behandelingen voor de cliënt vergoed worden door de zorgverzekeraars. Op dinsdag 5 september zal onder meer een demonstratie gegeven worden van een voetreflex massage en is er inzage in het lesmateriaal. Daarnaast leer je op deze avond om een ontspannende voetmassage te geven. De opleiding is erkend door de VNRT, VNT, BATC, FAGT, LVNG, FONG, NVST, VBAG en VIV. Ga voor meer informatie en inschrijven voor de gratis workshops naar: www.totalhealth.eu, of bel 076-8200240.