Quilttentoonstelling in ‘t Vinkhuys

Zaterdag 5 en zondag 6 november vindt voor de 15e keer de jaarlijkse Quilttentoonstelling plaats in ‘t Vinkhuys. Vanuit het hele land komen belangstellenden naar de Diamantlaan om meer dan honderd quilts te bewonderen. Gastquiltster dit jaar is Ingrid van der Harst-Govers van Supergoof Quilts. Van der Harst-Govers maakt niet alleen unieke quilts, ze geeft ook lezingen en workshops door heel Nederland.

 

Goed doel

Ieder jaar kiest de organisatie een goed doel waar de opbrengst van de verloting en de opbrengst van de verkoop van kleine presentjes naartoe gaat. Dit jaar is dat de stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis. Deze stichting zet zich in om het verblijf van kind en ouder in het Beatrix Kinderziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken. De stichting doet dit onder andere door fondsen te werven, waarna projecten gefinancierd kunnen worden die als doel hebben het welzijn van zieke kinderen te bevorderen.

Zo ondersteunt en realiseert de stichting verschillende projecten die het leefklimaat binnen het kinderziekenhuis verbeteren, zoals aankleding van de afdeling, herinrichting van de speelkamers, het financieren van theateractiviteiten en de inrichting van oudervoorzieningen. Daarbij helpen de Vrienden ook bij het realiseren van de aanschaf van bijvoorbeeld spelcomputers, iPads en lesmaterialen.

Quilttentoonstelling

Openingstijden:

Zaterdag 5 november van 10:00 tot 17:00 uur

Zondag 6 november van 12:00 tot 17:00

De entree bedraagt €3,50