Terugblik schooljaar 2018-2019

In september zijn we het nieuwe schooljaar begonnen met een flink aantal leerlingen. De aanmeldingen liepen door gedurende het schooljaar. Rond april was er in het Vinkhuys geen plek meer voor nieuwe leerlingen. Daarom is er, naast de locaties waar we al begeleiding gaven (Simon van Hasselt, Werkman Kluiverboom, CSG Selion en de Leon van Gelder) in mei een groep gestart op het Kamerlingh Onnes. Dit loopt goed, komend schooljaar gaan we zeker zo verder!

Dit schooljaar konden eindexamenleerlingen voor het eerst gebruik maken van examenondersteuning in meivakantie op het Vinkhuys. Dit was succesvol en dat blijkt ook uit het aantal geslaagden. Op één leerling na is iedereen er in de eerste kans doorheen gekomen. Na de herkansing kunnen we dan ook zeggen dat iedereen geslaagd is. Gefeliciteerd aan alle geslaagden!

De laatste toetsen zijn gemaakt en de laatste verslagen zijn ingeleverd; de zomervakantie staat voor de deur! Donderdag 27 juni vond de laatste huiswerkbegeleiding van dit schooljaar al plaats. We hopen dat jullie genieten van een mooie zomer. In de derde schoolweek (week 37) staan wij voor jullie klaar en starten wij met de huiswerkbegeleiding en bijlessen. Maar voor nu een fijne vakantie gewenst!

Team VinkHuisWerk