Een leesclub in Groningen om met met anderen na te praten over een boek: Carla de Jonge is op zoek naar enthousiaste lezers.

Voor iedereen die regelmatig een boek leest is het vast herkenbaar: je hebt de laatste pagina achter de rug maar blijft achter met een hele hoop vragen. Je vraagt je bijvoorbeeld af waarom dit boek je zo raakt(of juist helemaal niet). Voor hetzelfde geld vind je het boek drie keer niks en je snapt niet waarom de auteur voor een bepaalde plotwending heeft gekozen. Voor de mensen die zich in dit voorbeeld kunnen herkennen, is een leesclub een goede gelegenheid om antwoorden te krijgen op vragen of juist inzichten te delen met elkaar. Carla de Jonge is op zoek naar enthousiaste lezers die deel willen uitmaken van een nog op te richten leesclub.

Deelnemers van de club kiezen beurtelings een boek dat door de leden zal worden gelezen. In een maandelijkse bijeenkomst in ’t Vinkhuys wordt het boek dan besproken. De boeken die worden besproken zijn Nederlandstalig maar kunnen wat genre betreft enorm uiteenlopen: van thriller tot aan historische roman.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met De Jonge door een e-mail te sturen naar carladejonge@live.nl