Komende donderdag 8 maart ben je uitgenodigd voor een gratis proefles tussen 09.30 en 12.00 uur. (Opgave is niet nodig, je kan je melden bij de balie voor 09.30 uur.)

Een schildercursus waarbij je leert om een prachtig schilderij te maken? Bij ons ben je aan het juiste adres! We hebben weer een aantal plekken vrij op donderdagochtend. Je bepaalt helemaal zelf wat je wilt schilderen: van een intiem portret tot een weelderig bloemenlandschap

In de cursus leer je technieken voor schilderen, bijvoorbeeld hoe je snelle schetsen kunt maken, kleuren kunt mengen, hoe om te gaan met de juiste verhouding en perspectief en hoe te componeren om te komen tot een mooi schilderij (realistisch of abstract). Je laat je inspireren door het werk van bekende schilders, maar ook door jouw medecursisten. Naast voorbeelden van foto’s of de directe waarneming gaan we ook vanuit de eigen fantasie aan het werk. We werken via opdrachten, maar er is voldoende ruimte om eigen ideeën en thema’s uit te werken.

Je maakt kennis met diverse materialen, (eventueel gecombineerd met elkaar) en leert verschillende technieken toe te passen. Schilder je al langer of heb je al materiaal, dan kun je gewoon hiermee werken. Bij de meeste opdrachten kun jezelf kiezen met welk materiaal je wilt gaan werken. De meeste materialen kunnen tijdens een les tegen kostprijs uitgeprobeerd worden.

Deze cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. We werken in een kleine groep, waardoor iedere cursist op zijn of haar niveau kan werken. Hoewel de begeleiding vooral individueel is, bespreken we de eindresultaten gezamenlijk om van elkaar te leren.

Donderdagochtend:
Startdatum: 11 januari 2018
Lestijden: 09.30-12.00 uur
Aantal Lessen: 12
Kosten: €45,- exclusief materialen

Klik hier om je aan te melden