De maandelijkse themabijeenkomst van HCC Seniorenacademie op woensdag 29 maart gaat over de herstelmogelijkheden in Windows 10. 

Iedereen die regelmatig gebruik maakt van de computer komt er vroeg of laat mee in aanmerking: de computer doet niet meer wat jij wilt. Of nog erger, hij doet helemaal niks meer. In zo’ geval is het handig om gebruik te maken van herstelmogelijkheden. In Windows 7 en Windows 8 waren er al opties als systeemherstel waarmee je de computer terug kon zetten naar een eerdere configuratie die nog geen problemen gaf. Tegenwoordig draaien de meeste nieuwe computers op Windows 10. Hoe zit dat bij deze nieuwe versie met systeemherstel?

Bij Windows 10 is dat namelijk allemaal net weer anders en daar wordt deze bijeenkomst aandacht aan besteed. Ook aan de orde komt het verwijderen van van te voren geïnstalleerde probeerversies van allerlei programma’s die na verloop van tijd beginnen te zeuren om de betaalde versie te kopen.

De bijeenkomst is van 10:00 tot 12:00 uur aan de Diamantlaan 94 in Vinkhuizen. Leden van de HCC hebben gratis toegang; niet leden betalen 4 euro, maar een eerste kennismaking is gratis! Daarnaast is er een syllabus beschikbaar voor 2 euro.