Woensdag 4 april organiseert ’t Vinkhuys een welkomstavond voor Fietsclub ’t Vinkhuys, de nieuwe fietsclub die vanaf 11 april van start gaat. Tijdens deze bijeenkomst krijg je antwoord op al je vragen over de club en kom je in contact met andere deelnemers. Ook kun je je direct aanmelden.

Afgelopen jaar is het idee ontstaan om te starten met een fietsclub. Dat idee werd door jullie met groot enthousiasme ontvangen en wij zijn dan ook erg verheugd dat we volgende maand van start gaan! De eerste fietstocht zal plaatsvinden op woensdag 11 april om 18:30 uur. Vervolgens vertrekken we om de week bij ’t Vinkhuys om een mooie tocht te fietsen. Voor iedereen die #VF4 (Vinkhuizen Fietsvierdaagse) gaat fietsen is dit trouwens een mooie manier om je voor te bereiden.

Bij deze nodigen we jullie uit om op 4 april tussen 19:00 en 21:00 uur onder het genot van een kopje koffie of thee alles te weten te komen over de fietsclub en kennis te maken met de andere deelnemers. De week daarop is dan de eerste fietstocht!