De enige fietsvierdaagse van Groningen staat weer voor de deur. Op maandag 18 juni om 18:00 uur gaat de eerste van vier avonden van de Vinkhuizen Fietsvierdaagse (#VF4) start. Deelnemers fietsen iedere avond door een prachtige omgeving en langs bijzonderheden rondom de Stad. Net als vorig jaar zijn er vier lange routes (30km) of vier korte routes (15km) te fietsen. Vooral die korte routes lenen zich uitstekend voor (groot)ouders en (klein)kinderen die mee willen doen, maar voor wie 30 km per avond net even teveel van het goede is.

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om je vooraf aan te melden. De eerste deelnemers hebben dat inmiddels gedaan. Via deze link betaal je heel eenvoudig via iDeal. Voor wie liever contant wil betalen, is vooraf aanmelden ook mogelijk. Dit kan op maandagochtend tussen 11:00 en 12:00 uur bij de balie van ‘t Vinkhuys. Deelnemers die zich vooraf aanmelden betalen €4 per volwassene en slechts €2 per kind.

Op de startdag zelf (17:30 uur) aanmelden kan ook nog steeds, deelnemers betalen in dat geval €5 per volwassene en €2,50 per kind.