Onze Kinderclub is weer van start gegaan! Er zijn nog plekken vrij voor kinderen uit Vinkhuizen die iedere woensdagmiddag 14:15 en 15:45 uur leuke activiteiten en spelletjes willen doen! Het programma voor oktober vind je hieronder:

Woensdag 3 oktober: kinderboekenfeest

Er is vandaag geen kinderclub, maar een groot KINDERBOEKENFEEST. Het thema is VRIENDSCHAP. Het is van 14.15 uur tot 16.15 uur in de Vensterschool.

Woensdag 10 oktober: naar buiten

We gaan vandaag naar buiten. Als we dennenappels kunnen vinden in het Roege bos, kunnen we daar de volgende keer mee knutselen.

Woensdag 17 oktober: schminken

We gaan schminken, tattoos op plakken en voor de meiden: elkaar lekker optutten met make-up, lippenstift en nagellak. Je mag vandaag je telefoon of tablet meenemen, je kan natuurlijk ook een leuk spel uit de kast van de kinderclub doen!

Woensdag 24 oktober: zie flyer

Het is herfstvakantie. Er is dan geen kinderclub. Er zijn wel activiteiten bij de diverse organisaties. De kinderen krijgen hier flyers van mee naar huis.

Woensdag 31 oktober: halloween

Het is vandaag Halloween. We gaan een pompoen uithollen en er een griezelig of grappig gezicht uitsnijden.

Bij binnenkomst zijn de kinderen vrij om te tekenen of schrijven in hun eigen boekje. Als alle kinderen er zijn gaan we werken aan de hand van het programma aanbod. Kom gewoon langs op de woensdagmiddag vanaf 14.15 uur!

Kosten: 12 euro per kind per jaar, incl. drinken en koekje. Of voor 1 keer: 1 euro.

Voor kinderen van 4 tot 12 jaar.