Nieuws in het kort is de nieuwe rubriek waar je – in het kort – wat updates krijgt van ons over cursussen, evenementen en meer. Deze maand:

  • De fietsclub fietst door in de vakantie! De data zijn 1, 15 en 29 augustus. Daarna zal er op 12 en 26 september nog gefietst worden. In oktober staan de 10e en 24e gepland, maar deze zijn onder voorbehoud. Meer informatie volgt op onze website en nieuwsbrief.
  • We hadden het plan om elke maand in de nieuwsbrief te vermelden wie van onze medewerkers en vrijwilligers jarig is. Hier wachten we nog even mee omdat we graag eerst goed uitgezocht willen hebben of dat in verband met de nieuwe privacywetgeving wel kan. We houden jullie op de hoogte!
  • De webshop is weer geopend. Hier vind je alle cursussen en activiteiten die na de zomer weer van start gaan. Je kunt je dus ook al opgeven!
  • Een aantal van jullie hebben ongetwijfeld al kennis gemaakt met drie nieuwe gezichten in ‘t Vinkhuys, maar hierbij nog even officieel: John, Janne en Teis zijn sinds kort ons team komen versterken. John woont sinds een aantal jaren in Vinkhuizen en is aan de slag gegaan in het beheer en horeca. Janne staat als coördinator aan het roer van VinkHuisWerk en volgt Marije op. ICT’er Teis neemt de taken van Florian over en houdt zich vooral bezig met de digitale zaken zoals het onderhouden van de website.