De Vinkhuizen Fietsvierdaagse gaat komende maandag van start. Was het vorig jaar nog regenachtig, dit jaar zijn de verwachting uitstekend!

Wij nodigen iedereen bij deze uit om de opening op maandag met ons mee te vieren in ‘t Vinkhuys, vanaf 17:30 uur! Wethouder Paul de Rook zal het startschot verzorgen, de presentatie is in handen van Josien Kragt.

Deelnemers kunnen dit jaar kiezen uit twee routes: een normale route van 30 kilometer per avond en een kortere route van 15 kilometer per avond voor ouders en kinderen van gemiddeld . Kinderen die deze route fietsen, doen mee aan een leuke quiz waarmee leuke prijzen zijn te winnen. Albert Heijn Vinkhuizen zal de kinderen onderweg van fruit en drinken voorzien, waarvoor dank!

Voor wie niet bij de opening aanwezig kan zijn, hebben we nog een leuke afsluiting op donderdag. Onder muzikale begeleiding van de akoestini’s heten we de deelnemers weer welkom bij ‘t Vinkhuys. Ook hier ben je van harte welkom!

Voor de deelnemers: je kunt je digitaal aanmelden. Lukt dat niet, dan kun je je op de startdag zelf ook nog aanmelden vanaf 17:30 uur in ‘t Vinkhuys.