De cursussen Gymmix, Yoga en Spaans voor beginners hebben nog plekken vrij voor deelnemers.

Vakantie geboekt naar Spanje, of vind je het gewoon leuk om een woordje Spaans te spreken? Geef je dan op voor de cursus Spaans voor beginners! In deze cursus leert docente Angie je om snel en gemakkelijk de taal onder de knie te krijgen. Je werkt met het lesboek Caminos, aangevuld met grammatica uit het grammaticaboek van Noordhoff Uitgevers. Deze cursus is iedere woensdag van 10:00 tot 11:30 uur. Klik hier voor meer informatie.

 

Voor wie goede voornemens heeft gemaakt voor het nieuwe jaar, wij helpen je graag een handje mee! Zo kun je bij de cursussen Gymmix en Yoga werken aan een betere conditie en een betere gezondheid.

Gymmix is een activiteit, speciaal voor vrouwen, waarbij je je conditie verbetert en je spierkracht vergroot. Het is een vrij pittige les die toch voor iedereen toegankelijk is, omdat oefeningen licht of zwaar kunnen worden uitgevoerd. Meer informatie vind je hier.

Yoga voor ontspanning (iedere maandagochtend va 09:00 tot 10:00 uur) is een vorm van yoga die voor iedereen geschikt is, jong of oud, lenig of niet lenig. Een manier om lichaam en geest te versterken en tegelijkertijd tot ontspanning en evenwicht te komen. Klik hier voor meer informatie of om je aan te melden.