Start nieuw seizoen en Open Dag

De zomervakantie staat voor de deur en het seizoen zit er bijna op. Wij mogen wij terugkijken op een geslaagd jaar met een hoop leuke activiteiten! Het jaar begon met een drukbezochte Open Dag en begin november was een zeer succesvolle 15e editie van de Quilttentoonstelling. Nieuw dit jaar was het wijkgesprek over veiligheid: burgemeester Peter den Oudsten en vertegenwoordigers van politie en justitie gingen met wijkbewoners in gesprek over veiligheidsthema’s in de wijk.

Sinds dit jaar is het Wij-team van de gemeente Groningen, WIJ Vinkhuizen, gevestigd in ‘t Vinkhuys. In een kennismakingsgesprek maakten tientallen wijkbewonders en vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties kennis met elkaar en met de medewerkers van WIJ Vinkhuizen. Niet alleen drukbezocht maar vooral erg gezellig! Ook de jaarlijkse Multiculturele Avond en onze eigen fietsvierdaagse #VF4, dit jaar in een nieuw jasje, waren buitengewoon succesvol!

Afgelopen seizoen stond ook in het teken van een nieuwe website. De nieuwe website is niet alleen een stuk sneller, hij is moderner, overzichtelijker én toegankelijker. Zo is het nu eenvoudiger en sneller om je voor een cursus aan te melden. Dat doe je via onze webshop.

Onze Open Dag valt dit jaar op 9 september. Tussen 11:00 en 16:00 ben je van harte welkom om een kijkje bij ons te nemen. Je krijgt dan informatie over al onze cursussen en activiteiten, en wij zorgen voor een vol programma met leuke optredens, hapjes en drankjes. Tot dan!